alteregot

Alla inlägg den 3 mars 2014

Av MLJ - 3 mars 2014 19:10

Dag 3 bara 97 dagar kvar #blogg100.

Första dagen på en ny vecka och jag ställer mig frågande till varför jag alltid tycks vara uppe för länge kvällen före. Om det nu hade varit så att man behöver mindre mängd sömn när man blir äldre borde jag snart vara i rätt fas. Jag tycker att jag bara blir tröttare och tröttare. Visst är det en myt att sömnbehovet minskar med åren? Att det är olika för alla individer. De få gånger jag verkligen sover länge är lätträknade, tur är det. Då tänker jag inte på sömnen i sig utan min kropp. När jag vaknar känns det annorlunda.

- Aj, vänta lite, vem är det gör något med min rygg jag kan visst inte vända mig, ryggen värker...

- Va, vem har tagit min arm? Nej, visst ja, den har somnat ovanför mitt huvud. Det enda sättet att få ner armen är att hjälpa till med den andra armen.

Har jag då varit lite duktig dagen innan och fått en släng av överskottsenergi som jag avhjälpt med träning. Det sistnämnda sker alldeles för sällan..... Då finns det bara en lösning för att ta mig ur sängen och det är att rulla av den. Hur gammal sa jag att jag är? Hahaha..... Nej, så med facit i handen är det nog bättre med för lite sömn   


Idag hann jag nästa hem innan det blev mörkt, men bara nästan. Det kommer inte att dröja alltför länge innan vi kan se små rosenknoppar i trädgården. Fast i vår nya trädgård måste vi hitta blommor och grönsaker som inte rådjur och harar äter upp. Har ni några förslag?



 

Denna bilden fotade jag förra året och jag kan känna hur varmt det var den dagen jag fotade.

Längtar efter värmen nu..


 

Denna ros tog jag vid samma tillfälle och var första gången jag fotade i macro. 



 



Som ni ser hade vi finbesök hos oss i trädgården. Det lilla djuret ställde mer än gärna upp på bild om den fick dölja ansiktet. Givetvis fick den det :-)


Jag tycker fortfarande att det är lite kämpigt att blogga....... men det går framåt.....


See you!



   #blogg100 #sömn #ros #rödros #rosenknopp #bi

      

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards