alteregot

Alla inlägg den 20 april 2014

Av MLJ - 20 april 2014 23:05

Jösses, gräset i stuga var nästan en halv meter högt och som tur är så slapp jag klippa. Det gäller att välja rätt syssla :-) 

Trots att vi kände oss konstigt trötta, arbetade vi i ett rasande tempo. Nästan hela framsidan är klar och så gott som ogräsfri. 

Det känns sorgligt på något sätt att vi måste sälja vår fina stuga. Vi köpte den vattenskadad och vi har gjort så mycket för att få den fin. Nu så är den äntligen bebolig och då ska vi sälja. Vi har inte riktigt hunnit med trädgården utan vi valde att prioritera huset. Så i år var det meningen att det var trädgårdens tur. Fast å andra sidan är det kanske bra att vi inte har gjort så mycket för då kan köparen ha utrymme till att planera sin trädgård. Inne är vi inte heller helt klara utan det sista skulle vi göra nu under våren, om vi inte hade flyttat.

Tankarna har väl gått fram och tillbaka om vi ska sätta ut annons nu och renovera så mkt vi kan tills vi hittar en köpare. Eller sälja den som den är med ett lite lägre pris. När vi såg den idag och insåg att det är så lite kvar, men att det drar ned intrycket en hel del, så tänkte vi om. 

Vi kommer att ha kvar den ett år till och göra den så fin det bara går. Under tiden ska jag njuta så och insupa allt det vi har åstadkommit :-)


#blogg100 #stug #renovering #sälja #köpa 

Av MLJ - 20 april 2014 00:38

Det har varit en jättemysig dag och med strålande solsken. Det serverades påskfrukost på altanen och efter det blev det en lite tur till vår å. Vi passade på att ta med en blivande lampskärm som vi hittade i skogen bland en massa annat skräp. Det ska bli intressant att se det färdiga resultatet när jag känner att idén går från tanke till handling. 


Vi passade på att visa vår lilla tur på trollestigen, vilket uppskattades av alla. Givetvis var vi bara så tvugna att stanna till på vårt café och ta en fika. Efter det vandrade vi en tur i slottsparken och vidare till loppisen här bredvid. Jag vet förstås inte om jag kan säga att det var en riktig loppis. Det var nog bara en utställare och priserna var rätt höga, förutom på äggkopparna :-)


Väl hemma var det dags för mat och lite babbel innan gästerna skulle åka hem. I morgon ska vi till stugan och rensa upp, men jag skulle hellre vilja stanna här och mysa :-) 


See You!


#blogg100 #promenad #gäster #loppis #fika 

Ovido - Quiz & Flashcards