alteregot

Alla inlägg den 6 april 2014

Av MLJ - 6 april 2014 20:56

Idag är jag lite nyfiken på vad jag ska skriva då jag känner mig helt tom.

Det blev lite jobb i vår nya trädgård där vi hällde ut jord och sådde nytt gräs. Nu har vi åtminstone gjort hälften och tar resten i veckan. För att platta till jorden, tog jag en snöskyffel som jag lade på  några tegelstenar. Sen var det bara att vandra fram och tillbaka, blev himla bra. Resten av gräsmattan är rena rama puckelpisten och jag fattar inte hur den kan vara så gropig. Vi fick påbörja jobbet med att fylla igen de värsta hålen. Misstänker att det är ett jobb som inte kommer att bli klart, nånsin. Hade nog varit det bästa att riva upp allt och så nytt. Fast hur mycket jobb ska man lägga ner på något som vi hyr?


Vi har nu upptäckt fler småfåglar, förutom våra talgoxar, så har vi nu sett blåmes,rödhake, sädesärla och alla håller till i vår trädgård! Får väl se hur mycket gräsfrö som finns kvar senare i veckan :-)


Efter en tur i skogen upptäckte vi ett annat sött djur, det var ca 30 cm och lite längre svans, mörkbrun päls. Vi tror att det kan vara en iller eller en mink. Den höll till vid vår å. Ibland är det synd att jag missar att ha med mig kameran.


Nu är magen full med ostbågar och det är dags för lite mer film :-)


#blogg100 #fåglar #gräs #trädgård  

Ovido - Quiz & Flashcards